Haz

Müdür Yardımcısı Tülay ZOR Başkanlığında, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Hüsne ÖZDEMİR ve Sevgi KOÇ ile Öğrencilerimizin hazırladığı şiir dinletisi 6 Haziran 2017 tarihinde Okulumuz çok amaçlı salonunda sunuldu.

Haz

II. Dönem Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısı 12-13 Haziran 2017 tarihlerinde Çok Amaçlı Salonda yapıldı.

Haz

Okulumuz son sınıf öğrencilerinin 2017 Yılı YGS puan listesi ve başarı sıraları.

Haz

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı´nın, Endüstri Meslek Lisesi Programı ile Anadolu Teknik Lisesi Programı olmak üzere Okul Birincileri belirlendi.

Haz

Öğretmenlerimizin Mesleki Çalışmaları, 12-30 Haziran 2017 tarihleri arasında M.E.B. Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürülüğü´nün belirlediği program çerçevesinde uygulanacaktır. Programın içeriği için haberimize tıklayınız.

Haz

1 Haziran 2017 Tarihinde Bilim, Fen ve Teknoloji Kulübü tarafından Bilim Sergisi düzenlenmiştir.

May

Masatenisi Kulübü tarafından düzenlenen turnuvanın finalinde 12 H sınıfından Muhammed Furkan KAYA birinci olmuştur.

May

Sınıflar Arası Futsal Müsabakası Şampiyonu Bilişim Teknolojileri Alanı 11E sınıfı olmuştur.

May

Yer değiştirme takvimi için tıklayınız

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuz tören alanında coşkuyla kutlandı.

Nis

Öğrencilerimiz arasında düzenlenen satranç turnuvamız sonuçlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı okulumuz tören alanında coşkuyla kutladık.

Nis

9. Sınıfların Alan Seçimi Bilgilendirme Toplantısı 23 Nisan 2017 Tarihinde Çok Amaçlı Salonda gerçekleştirildi.

Nis

2017 Yılı Alanlara Geçiş, Tercih ve Yerleştirme Takvimi ve Açıklamalar için tıklayınız

Nis

Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl 7.si düzenlenen “Mikrofon Altındağ Türk Halk Müziği Ses Yarışması” yarı finali 17 ortaokuldan 25 öğrenci ve 10 liseden 16 öğrencinin katılımıyla 20 Nisan 2017’de Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde gerçekleştirildi.