Avrupa´da Otomasyon Sistemi İncelemesi

ÜLKE :                 ROMANYA

SÜRE :                 2 HAFTA

TARİH :                19 NİSAN – 3 MAYIS 2015

Erasmus + Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personelinin  Öğrenme Hareketliliği Projesi kapsamında Romanya´nın başkenti Bükreş´te iki hafta süreyle faaliyet gerçekleştirilmiştir. Mesleki Eğitim Kurumları ile Üniversiteler, ziyaret edilmiş ve ilgili kurumlarda yapılan çalışmalara katılım sağlanmıştır. Eğitim faaliyeti dışındaki zamanlarda Teknik Müzeler, Tarihi Mekanlar, Büyükelçiliğimiz, Parlamento Binası ziyaret edilmiş ve kültürel etkinliklere katılım sağlanmıştır. Bunun dışında Peles Kalesi, Braşov, Drakula Sarayı, I. Carol Parkı gibi mekanlara da turistik geziler düzenlenmiştir.

Yayın: 05.05.2015 - Güncelleme: 14.05.2015 11:43 - Görüntülenme: 2228